Originele bedankjes

foto-vergeetmijnietje-2

Wilt u iemand bedanken op een speciale manier en bent u op zoek naar originele bedankjes? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op www.memoriae.nl. Deze site heeft een enorm aanbod aan leuke kleine cadeautjes om dankjewel mee te zeggen.

Wat dacht u van een zakje met bloemzaadjes, een zeer originele manier om iemand te bedanken. U kunt op de verpakking uw bedankje schrijven en zo iemand verassen met een leuk aandenken. Wanneer de bloemen opkomen zal degene je bedankje weer herinneren. Een andere originele manier om je dankbaarheid te uiten met een cadeau is bijvoorbeeld thee. Je hebt keuze uit allerlei smaken en ook hier kun je op de verpakking jouw persoonlijke tekst kwijt.

KG019_foto_webwinkel_m

Mooie gedichten voor iedere situatie

Wil je iemand bedanken maar kun je niet op de juiste woorden komen? Ook dan kun u terecht bij memoriae.nl, zij hebben een ruime keus uit gedichten. In de meest prachtige bewoordingen u uw genegenheid uitten.
U heeft nog veel meer keuze op memoriae.nl, naast het grote aanbod kenmerkt deze webwinkel zich ook aan de uitstekende service. U kunt zeven dagen per week bestellen en de bestellingen worden gratis verzonden. Zo wordt het heel eenvoudig om iemand origineel te bedanken.

WK007_foto_m